Menu

You have no items in your shopping cart.

林谋盛:新加坡抗日英雄

林谋盛乃闻名新加坡和马来西亚的大企业家。第二次世界大战爆发后,他忍痛离开家人,不惜一切代价献身于抗日活动。他最终为争取和平而壮烈牺牲了。 本地漫画家周益民如实地再现这位新加坡抗日英雄的英勇事迹.

Be the first to review this product

$7.28

In stock

Description

林谋盛乃闻名新加坡和马来西亚的大企业家。第二次世界大战爆发后,他忍痛离开家人,不惜一切代价献身于抗日活动。他最终为争取和平而壮烈牺牲了。 本地漫画家周益民如实地再现这位新加坡抗日英雄的英勇事迹。此书文字浅白、绘画生动,非常适合学生阅读,做为国民教育的辅助读物。

Additional Information

Freeshipping No
Price $7.28

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Price